Strategi rahsia untuk menjana wang di eBay kini terbongkar...

 

Rahsia Menjana Wang Secara 100% Automatik di eBay dengan Mudah & Pantas - 24 Jam Sehari,
7 Hari Seminggu & 365 Hari Setahun Tanpa Henti!

 

Diperkenalkan - panduan menjana wang di portal eBay secara 100% Automatik tanpa perlu melakukan sebarang usaha manual seperti pemprosesan pesanan, pembungkusan barangan, penghantaran barangan atau berkomunikasi dengan dropshipper...

 

 

Dari: Eruwan Gerry Norsen

 

Wahai bakal penjual hebat di eBay,

Anda mungkin telah mengenali saya sebelum ini, tetapi belum mengetahui dengan lebih terperinci mengenai latarbelakang saya di dalam dunia eBay...

Saya telah mula berjinak-jinak dengan dunia eBay pada awal tahun 2003. Pada masa itu, masih kurang rakyat Malaysia yang tahu mengenai peluang dan potensi yang terdapat di eBay.

Pada masa saya bermula, belum ada sumber panduan atau rujukan di Malaysia seperti yang ada pada masa ini. Saya terpaksa bermula dari kosong!

Beberapa tahun kemudian, saya sudah mampu membina empayar perniagaan di eBay dengan mendapat pulangan keuntungan yang lumayan setiap bulan.

 

     
 

PERCUMA untuk anda!

Panduan Email 5-Bahagian
Automatic eBay Powerseller
"Rahsia menjana wang secara 100% otomatik di eBay"

(bernilai RM67)

 

Masukkan nama dan alamat email anda di bawah:
(Contoh Email: ali1979@yahoo.com adalah BETUL manakala
ali1979@yahoo dan ali1979 adalah SALAH)

Nota Penting: Kami TIDAK AKAN memberikan maklumat peribadi anda kepada mana-mana pihak. Anda mempunyai hak untuk berhenti melanggan pada bila-bila masa!

Borang Pendaftaran

 
 
 
Nama:
Email:
 
 

 

 

"Pengembangan Perniagaan"

 

Saya tinggal di Terengganu dan mendapat akses yang baik kepada pelbagai kraftangan buatan tempatan untuk dijual semula ke luar negara. Orang daripada negara luar memang menyukai kraftangan-kraftangan daripada Malaysia kerana hasil buatannya halus dan menarik.

Setelah 2 tahun menjual di eBay, perniagaan saya telah berkembang dengan pesat sehingga saya perlu membungkus dan menghantar berpuluh-puluh barangan pada setiap minggu.

Hasilnya sungguh lumayan tetapi banyak masa dan usaha perlu dicurahkan ke dalam perniagaan tersebut. Apa tidaknya, saya cuma menjalankan perniagaan tersebut seorang diri tanpa bantuan sesiapa.

Sayalah yang perlu membuat diskripsi barangan di eBay, memerhatikan lelongan, menjawab soalan, mengambil maklumat pembelian, mendapatkan bekalan, membungkus barangan, menghantar barangan dan meninggalkan feedback untuk pembeli. Pendek kata, hampir semua perkara pun saya yang kena buat...

 

"Apakah Erti Kejayaan?"

 

Keadaan ini berlanjutan sehingga terjadi satu peristiwa beberapa tahun lepas yang membuatkan saya terfikir "Adakah ini perniagaan internet yang saya inginkan?".

Pada ketika itu, anak kecil saya terjaga pada waktu tengahmalam dan selepas melihat saya sibuk bekerja membungkus barangan lantas bertanya kepada saya, "Kenapa ayah masih kerja lagi tengah-tengah malam?". Pada ketika itu saya sedang sibuk membungkus barangan untuk dihantar pada hari keesokkannya. Boleh dikatakan satu perkara biasa untuk saya tidur pada pukul 3 ke 4 pagi setiap hari walaupun saya akan bekerja pada hari seterusnya.

Peristiwa tersebut membuatkan saya terfikir kembali apa yang sedang saya lakukan pada masa itu. Pada awal penglibatan saya di dalam dunia internet, saya ingin mencari cara untuk mendapatkan wang lebih tanpa perlu melakukan banyak kerja berbanding apa yang perlu saya lakukan pada siang hari di pejabat.

Itulah sepatutnya hakikat sebuah perniagaan internet – anda sepatutnya mampu menjana pendapatan yang lumayan dengan usaha yang tidak terlalu banyak seperti kerja-kerja konvensional.

Tetapi sebaliknya pula yang berlaku pada saya. Pada malam hari saya terpaksa bekerja lebih teruk berbanding waktu siang untuk menjalankan perniagaan eBay saya.

Selepas peristiwa itu, saya telah mula mencari cara untuk memudahkan kerja penjualan saya di eBay.

 

"Menukar Strategi"

 

Perkara pertama yang telah saya pertimbangkan merupakan penggunaan perkhidmatan dropshipper untuk perniagaan saya di eBay.

Setelah berjinak-jinak dengan beberapa dropshipper, saya telah mula menggunakan perkhidmatan dropshipper untuk membungkus dan menghantar barangan saya. Pada masa itu, saya telah berhenti daripada menjual barangan kraftangan dan mula fokus kepada penjualan barangan elektrik dan elektronik daripada negara China.

Selepas itu, perniagaan eBay saya semakin maju dengan mendapat keuntungan yang berlipat kali ganda berbanding sebelum itu dengan menjual barangan elektrik dan elektronik. Pada masa itu, tidak ramai penjual lain yang tahu untuk mendapatkan bekalan dan dropship daripada negara China. Maka sayalah pelopor kepada kaedah tersebut.

Memang seronok melakukan dropshipping. Anda hanya perlu fokus kepada promosi dan apabila ada barangan yang berjaya dijual anda cuma perlu memberitahu dropshipper dan mereka akan melakukan pembungkusan dan penghantaran untuk anda kepada pembeli.

 

"Perubahan Haluan"

 

Namun demikian, disebabkan kejayaan yang begitu baik, kebanyakkan masa saya telah dihabiskan untuk menjawab persoalan pembeli, membaca email pembeli, menghubungi syarikat dropshipper, memberikan tracking id kepada pembeli, meninggalkan feedback dan melakukan refund kepada pembeli yang tidak  berpuashati. Pendek kata, masa saya yang sebelum ini  dipenuhi dengan membungkus barangan kini telah dipenuhi dengan kerja-kerja administrasi pula!

Jika anda belum pernah mengalaminya lagi, itulah hakikat bebanan yang perlu anda hadapi apabila menjadi terlalu berjaya dengan perniagaan dropshipping anda!

Ia telah mencapai satu tahap yang mana kerja-kerja admin terlalu banyak sehingga saya mula mengabaikan tanggungjawab saya yang lain. Walaupun anda mendapat duit yang banyak tetapi ianya tidak berbaloi sekiranya anda perlu menghabiskan banyak masa di depan komputer.

Oleh itu, pada penghujung tahun 2006 saya telah berhenti seketika daripada menjual di eBay dengan tujuan untuk mengkaji semula strategi jualan saya di dalam portal tersebut.

 

"Strategi Terkini"

 

Pada awal tahun 2007, semasa saya sedang "window shopping" barangan di eBay US, saya terjumpa satu ebook menarik yang bertajuk. "How to Sell eBooks on eBay". Pada masa itu, eBay belum lagi mengeluarkan polisi baru yang menghalang penjual di eBay daripada menjual produk digital melalui direct download di eBay seperti sekarang. Lantas saya telah membeli ebook tersebut dan telah habis membacanya dalam masa beberapa jam.

Isi kandungan ebook tersebut telah membuka satu dunia baru kepada saya!

Saya telah tahu apakah perniagaan saya yang seterusnya di eBay. Saya akan menjual maklumat dalam format produk digital!

Setelah melakukan kajian yang terperinci dan melakukan beberapa persiapan, perniagaan produk digital saya di eBay telah berjalan dengan lancar. Perkara paling menarik di sini adalah perniagaan baru saya berjalan secara 100% otomatik tanpa perlu sebarang usaha dan perhatian lebih daripada saya.

 

"Perubahan Polisi"

 

Pada awal tahun 2008, pihak eBay telah melakukan kejutan dengan mengeluarkan polisi baru yang mana sebarang produk digital tidak boleh lagi dijual secara direct download di eBay. Selepas itu, produk digital perlu dijual di dalam format CD atau DVD dan perlu dihantar seperti produk fizikal yang lain.

Perubahan polisi ini telah menghentikan perniagaan produk digital saya di eBay untuk sementara.

Saya terpaksa menghabiskan masa beberapa bulan untuk melakukan kajian dan percubaan untuk mencari cara terbaik untuk menjual produk digital semula di eBay.

Saya tidak ingin mengulangi sejarah silam saya dengan berpenat-lelah dalam menjual produk fizikal di eBay. Oleh itu, perkara terbaik yang perlu saya lakukan adalah mencari cara untuk melepasi halangan baru ini.

Pada pertengahan tahun 2008, perniagaan produk digital saya di eBay telah kembali aktif dan berjalan 100% secara otomatik!

Saya boleh katakan yang perniagaan saya di eBay mendapat perhatian yang amat kurang daripada saya. Saya cuma perlu menjawab email pengunjung sekali-sekala sahaja. Itulah kelebihan mempunyai perniagaan eBay yang bergerak 100% otomatik.

Berikut merupakan screen-shot email saya yang mana setiap kali sistem saya menghantar produk kepada pembeli, ia akan memaklumkan kepada saya melalui email secara 100% otomatik:

 

Ini adalah screen-shot akaun Paypal yang saya gunakan untuk menerima pembayaran perniagaan automatik eBay saya:

 

Kini saya tidak lagi bekerja "di dalam" perniagaan saya dan telah mempunyai lebih banyak masa untuk mengembangkan perniagaan internet saya dan seterusnya mencuba pelbagai strategi baru. Saya juga mempunyai banyak masa untuk menghasilkan pelbagai produk baru untuk dipasarkan di dalam dan luar negara.

 

Dapatkan Pakej Anda SEKARANG!

 

 

"Strategi Jualan Back-End"

 

Biar saya jelaskan satu perkara kepada anda - anda tidak akan menjadi kaya dengan HANYA menjual produk digital di portal eBay!

Harga jualan untuk produk digital di portal eBay adalah rendah dan tidak seperti harga jualan produk digital di laman web luar.

Oleh kerana itu, anda WAJIB mengaplikasikan strategi jualan back-end di dalam perniagaan anda di portal eBay.

Selepas pelanggan membeli produk digital anda di portal eBay, anda boleh melakukan promosi lanjutan kepada agar mereka membeli produk digital anda yang lain di luar portal eBay seperti di laman web anda sendiri yang mana harga produk tersebut adalah lebih tinggi harganya berbanding produk digital yang telah anda jual di portal eBay.

Selepas penggunjung membeli daripada anda di portal eBay, maka mereka akan lebih yakin untuk membeli produk lain daripada anda di luar portal eBay. Inilah caranya untuk anda membina kekayaan dengan strategi penjualan produk digital di portal eBay. Penjualan produk digital di portal eBay menjadi sebagai pancing kepada para pelanggan untuk membeli produk lain daripada anda dengan harga jualan yang lebih tinggi. Inilah strategi yang saya sendiri gunakan!

Ini adalah screen-shot salah satu produk digital saya yang telah berjaya dijual di portal eBay:

 

Produk yang telah saya jual di portal eBay ini cuma berharga $4.99 sahaja. Namun demikian, dengan menggunakan strategi promosi back-end saya yang berlaku secara 100% otomatik, pelanggan yang sama telah membeli salah satu produk saya yang dijual di portal ClickBank (di luar dari portal eBay) dengan harga $47 hanya beberapa hari selepas membeli produk pertamanya daripada saya di portal eBay!

 

Inilah sebenarnya strategi rahsia saya untuk menjana keuntungan yang banyak dengan menggunakan portal eBay sebagai asas! Apa yang lebih hebat, kesemua proses jualan daripada portal eBay sehingga jualan saya di luar dari portal eBay berlaku secara 100% otomatik!

Bagaimana pula jika anda tidak mempunyai sebarang produk anda sendiri yang lain untuk dipromosikan sebagai jualan back-end? Dengan mudah anda boleh mempromosikan sebarang produk affiliate yang bersesuaian di portal ClickBank sebagai seorang affiliate dan menjana komisyen affiliate untuk setiap pembelian lanjutan melalui pautan affiliate anda. Oleh itu, tidak ada sebarang alasan kenapa anda tidak boleh mengaplikasikan strategi jualan back-end untuk perniagaan produk digital anda di portal eBay.

Semua strategi rahsia ini telah saya bongkar dengan terperinci di dalam Pakej Automatic eBay Powerseller yang bakal menjadi milik anda!

 

           
   


Menurut Pakar Kewangan
 

   
   

Menurut Pakar Kewangan Dunia yang terkenal - Robert Kiyosaki, untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya, anda perlu menumpukan usaha anda kepada pengembangan perniagaan dan bukannya melakukan kerja-kerja harian di dalam perniagaan anda. Jika anda terbabit dalam melakukan kerja-kerja seharian di dalam perniagaan anda, maka anda sebenarnya seorang pekerja yang memiliki sebuah pekerjaan dan bukannya seorang usahawan!

   
           

 

Berdasarkan pendapat Robert Kiyosaki tadi, dapatlah kita simpulkan bahawa untuk mencapai kejayaan sebagai seorang usahawan internet, anda perlu mewujudkan satu sistem yang akan membolehkan anda untuk menjana wang secara berterusan tanpa memerlukan usaha yang banyak daripada diri anda. Dengan cara ini, anda akan dapat menumpukan masa dan tenaga di dalam mengembangkan perniagaan anda dan bukannya untuk menguruskan kerja-kerja harian di dalam perniagaan tersebut.

Dalam pada itu, anda memerlukan Pakej Automatic eBay Powerseller untuk membantu anda mewujudkan sistem otomatik tersebut di eBay yang akan mampu menjana wang untuk anda 24 jam sehari, 7 hari seminggu dan 365 hari setahun tanpa memerlukan sebarang usaha yang banyak daripada diri anda sendiri.

 

"Saya Ingin Membantu Anda!"

 

Pakej Automatic eBay Powerseller ini telah saya hasilkan dengan tujuan untuk berkongsi dengan anda segala-galanya yang saya tahu mengenai cara untuk menjalankan perniagaan ebook dan produk digital di eBay yang akan bergerak secara 100% otomatik.

Mengapa anda perlu menjalankan perniagaan di eBay yang bergerak 100% otomatik?

Ia adalah kerana perkara-perkara berikut:

 • Anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk mencari dan mendapatkan produk-produk baru untuk dijual yang seterusnya akan meningkatkan keuntungan anda di eBay.
   

 • Anda boleh menumpukan usaha anda kepada pemasaran perniagaan anda. Kejayaan sesuatu perniagaan internet bergantung kepada 80% pemasaran dan 20% produk.
   

 • Anda boleh mencuba pelbagai strategi baru dengan mudah dan dapat memberikan tumpuan yang sewajarnya di dalam melakukan kajian anda di eBay.
   

 • Anda dapat mengurangkan atau menghilangkan sama sekali masalah dengan dropshipper anda kerana semua penghantaran produk anda dapat dilakukan secara otomatik. Penghantaran produk anda dilakukan secara otomatik selepas seseorang pelanggan membayar (tak perlu hantar email atau update maklumat kepada dropshipper!).
   

 • Meninggalkan feedback kepada pembeli secara otomatik (tanpa perlu anda melakukan apa-apa, eBay yang akan melakukannya sendiri bagi pihak anda).
   

 • Menambahkan senarai subscriber atau pelanggan anda secara otomatik ke dalam database anda.
   

 • Mendapatkan bantuan orang lain untuk mempromosikan produk anda dengan mudah dan percuma.
   

 • Mendapatkan duit berterusan dari setiap pelanggan anda di eBay untuk jangkamasa yang panjang.
   

 • Tidak perlu pandai dalam bahasa inggeris (saya akan tunjukkan cara untuk mendapatkan bekalan produk dan mendapatkan diskripsi barang jualan anda tanpa perlu menghasilkannya sendiri!)
   

 • Mencapai tahap eBay Top Rated Seller secara 100% otomatik dengan usaha yang berterusan.

Sebenarnya terdapat pelbagai kelebihan lain yang tidak sempat saya senaraikan di sini.

Apa yang penting, tidak ada perniagaan lain yang sehebat dan semudah apa yang akan saya kongsikan dengan anda di dalam pakej ini!

Saya telah memberikan sedikit pengenalan kepada strategi rahsia menjana wang di eBay ini semasa ditemuramah oleh Mentor Jutawan - Azizi Ali di dalam buku terkini beliau iaitu Jalan Pintas Kekayaan!

 

 

 

"Pakej Automatic eBay Powerseller!"

 

Inilah Pakej Automatic eBay Powerseller yang akan anda miliki:

 

Pakej ini terdiri daripada 1 eBook Panduan (dalam format pdf) dan 8 Video Panduan (dalam format Flash)!

 

Dapatkan Pakej Anda SEKARANG!

 

 

         
   

TESTIMONIAL

   
         
   

 

Teknik dan panduan yang diberikan dalam Pakej Automatic eBay Powerseller telah membantu saya menjana pendapatan lumayan di eBay secara otomatik setiap hari tanpa perlu saya memikirkan soal pembungkusan, penghantaran dan juga menyimpan stok produk.

   
             
   

Saya seakan tidak percaya kerana telah mencapai tahap eBay Powerseller dalam masa yang singkat.

Jika anda tidak ada produk fizikal untuk diniagakan di eBay. Pakej Automatic eBay Powerseller adalah pilihan yang sangat hebat!

Ianya ditulis secara teratur, langkah demi langkah untuk membolehkan pembaca memahami akan isi kandungan ebook ini dengan mudah dan pantas!"

   
             
             
   

Anuar Marzuki a.k.a nuwa

   
   

www.AnuarMarzuki.com

   
         

 

         
   

TESTIMONIAL

   
         
   

 

"Sebagai seorang usahawan yang telah mempunyai pengalaman menjual produk-produk fizikal di internet, proses penjualan secara manual untuk produk-produk fizikal ini memang meletihkan dan memakan masa yang banyak.

   
             
   

Pakej Automatic eBay Powerseller telah membuka satu lagi strategi jualan yang dapat mengatasi masalah penggunaan masa dan tenaga kita.

Bagi saya, ianya satu strategi jualan yang hampir sempurna.

Kenapa saya katakan hampir sempurna?

Saya katakan begitu kerana ianya adalah satu strategi perniagaan yang mana kita dapat melakukan jualan secara otomatik dan hanya mengambil sedikit saja dari masa kita.

Yang menariknya, penjualan secara otomatik ini berlangsung di sebuah pasaran yang besar dengan jutaan prospek dan pembeli yang lalu-lalang dari seluruh dunia iaitu eBay!

Tahniah Raja Lelong! Anda telah menunjukkan satu lagi cara untuk membina perniagaan. Bukannya bekerja dalam sebuah perniagaan.

Untuk anda yang mahukan "Work Smart", pakej ini adalah jawapannya!

   
             
             
   

Mohd Affendy

   
   

www.RahsiaMaklumatPelanggan.com

   
         

 

 

"7 Bonus bernilai RM3,820!"

 

Selain daripada mendapat pakej hebat Automatic eBay Powerseller, saya juga akan memberikan anda 7 bonus hebat yang bernilai RM3,820!

Berikut merupakan senarai lengkap bonus-bonus hebat yang bakal anda perolehi:

 
 

BONUS GEMPAK #1

Keahlian Percuma Laman Web MrrMonthly.com Selama 1 Bulan

(bernilai RM190)

Anda berpeluang untuk menjadi Ahli di laman web keahlian MrrMonthly.com saya secara PERCUMA untuk tempoh 1 Bulan!

Laman web ini akan membekalkan anda dengan pakej eBook terkini berserta Hak Penjualan Semula Utama (Master Resell Rights) pada setiap bulan. Pakej ini disertakan bersama eBook dalam format pdf, surat jualan (salespage) lengkap, squeeze page dan grafik laman web berserta grafik untuk cover CD dan DVD.

Pendek kata, anda sudah tidak perlu bersusah payah untuk mencari eBook terkini yang boleh anda jual semula di portal eBay, Lelong, Facebook, Amazon atau di mana-mana laman web lain. Semuanya sudah disediakan untuk anda pada setiap bulan!

Keahlian PERCUMA untuk laman web ini adalah milik anda selama 1 Bulan!

Nota: Anda memerlukan akaun Paypal untuk mendaftar.

 

 

 

BONUS GEMPAK #2

Ebook Temuramah Dengan Usahawan Produk Digital Underground di eBay

(bernilai RM80)

Di dalam ebook ini, saya membongkarkan temuramah rahsia saya dengan seorang usahawan produk digital yang berjaya di eBay. Selama ini beliau telah menjalankan perniagaan beliau secara underground di eBay dan menjana keuntungan sehingga ribuan Ringgit sebulan! Ini adalah satu temuramah esklusif yang belum pernah didedahkan sebelum ini, hanya sebagai bonus kepada pembelian Pakej Automatic eBay Powerseller!

 

 

 

BONUS GEMPAK #3

14 Produk MRR

(bernilai RM2,000)

Bersama Pakej Automatic eBay Powerseller ini, saya akan menyertakan 14 Produk MRR saya yang terkini yang telah disediakan dengan Salespage dan juga cover CD/DVD yang akan memudahkan anda untuk terus menjualnya semula untuk menjana keuntungan! Berikut merupakan contoh produk berserta covernya yang akan anda perolehi:

*Nota - Saiz cover di atas telah dikecilkan daripada saiz asal untuk membolehkan ia dipaparkan di dalam ruangan ini.

 

 

 

BONUS GEMPAK #4

Template CD/DVD

(bernilai RM1,000)

Anda juga akan menerima template cover CD/DVD dalam format Photoshop untuk memudahkan anda untuk menghasilkan cover untuk produk anda sendiri dengan mudah dan pantas!  Template cover ini disediakan di dalam 5 Warna menarik!

*Nota - Saiz cover di atas telah dikecilkan daripada saiz asal untuk membolehkan ia dipaparkan di dalam ruangan ini.

 

 

 

BONUS GEMPAK #5

Template Menu CD/DVD

(bernilai RM500)

Template untuk ruangan menu atau kandungan yang akan anda muatkan di dalam pakej CD atau DVD anda di dalam format HTML. Dengan ini, anda cuma perlu menggunakan template yang telah disediakan untuk menghasilkan menu kandungan (content menu) untuk CD dan DVD yang anda hantar kepada pelanggan-pelanggan anda. Anda akan kelihatan sebagai seorang penjual profesional dengan menggunakan menu kandungan yang bergaya ini. Template menu ini disediakan di dalam 5 Warna menarik!

*Nota - Saiz menu di atas telah dikecilkan daripada saiz asal untuk membolehkan ia dipaparkan di dalam ruangan ini.

 

 

 

BONUS GEMPAK #6

Carta Wang

Automatic eBay Powerseller

(tidak ternilai!)

Carta Aliran Wang untuk Pakej Automatic eBay Powerseller juga disediakan sebagai bonus untuk memudahkan pemahaman anda mengenai cara untuk menjana wang secara 100% otomatik di eBay berdasarkan strategi yang telah digariskan di dalam pakej hebat ini! Carta ini adalah dalam format pdf.

 

 

 

BONUS GEMPAK #7

Perisian eWriterPro

(bernilai RM50)

Hasilkan ebook anda sendiri dengan pantas dan mudah dengan menggunakan perisian eWriterPro. Perisian ini akan membantu anda untuk menghasilkan ebook anda sendiri dalam format pdf dengan dilengkapkan dengan ciri-ciri keselamatan. Produk ini juga disertakan dengan Master Resale Rights yang membolehkan anda menjualnya semula kepada orang lain dan menyimpan 100% keuntungan daripadanya!

 

 

 

"Inilah Jaminan Saya!"


Berdasarkan segala kelebihan yang bakal anda perolehi dengan memiliki pakej Automatic eBay Powerseller ini, sudah pasti anda dapat melihat yang ianya merupakan satu pakej yang amat bernilai.

Dengan maklumat yang akan saya kongsikan kepada anda, dengan mudah pakej ini boleh bernilai RM1,500!

Tetapi saya tahu yang tidak ramai mampu membayar harga tersebut...

Oleh kerana itu, untuk satu jangkamasa yang terhad, anda boleh memperolehi pakej hebat ini pada satu harga tawaran yang menarik.

Anda hanya perlu membayar RM1,500 RM1,000 RM500 RM200 RM150

RM90

...untuk Pakej Automatic eBay Powerseller saya berserta bonus-bonus hebat yang disertakan bersamanya!

Saya amat yakin yang anda akan berpuashati dengan pengetahuan yang akan anda perolehi dan saya berani menjaminnya dengan...

 

"Jaminan 30 HARI
100% Wang Dikembalikan!"


Tidak ada perkara yang lebih mudah daripada ini.

Saya mahu anda mencuba maklumat yang telah saya berikan di dalam pakej ini sehingga anda mencapai kejayaan.

Gunakanlah pengetahuan ini selama 30 HARI.

Sekiranya anda tidak dapat mencapai kejayaan seperti sepatutnya, atau anda tidak berpuashati dengan pencapaian anda, maka anda boleh menghubungi JomNiaga.com dalam masa 30 HARI selepas pembelian untuk mendapat pemulangan semula wang anda 100%. Saya juga akan membenarkan anda untuk menyimpan kesemua bonus yang telah saya berikan sebagai hadiah daripada saya.

Saya tidak tahu cara lain untuk berlaku adil kepada anda selain dengan cara ini!
 

Dapatkan Pakej Anda SEKARANG!

 

 

 

Cuba fikirkan semula apa yang sedang saya tawarkan kepada anda di sini...

 

 

"Jika anda boleh menjalankan perniagaan di eBay yang bergerak 100% secara otomatik dan menjana wang tanpa henti untuk anda tanpa perlu sebarang usaha lebih... Adakah anda akan mempelajari caranya?"Saya tahu ia merupakan satu soalan mudah. Tetapi jangan hairan masih ada orang yang terlalu takut untuk mencuba sesuatu yang baru walaupun pada hakikatnya ianya mampu memberikan kebebasan kewangan yang mereka perlukan.

Tidak ada sebarang gimik di sini. Apa yang saya berikan kepada anda di sini adalah kebenaran.

Anda perlu membuat keputusan sama anda ingin memilih jalan perlahan untuk berjaya di eBay atau memilih jalan pantas untuk mencapai segala impian anda. Anda perlu melaburkan sedikit wang anda untuk membolehkan pakej saya membantu anda.

Cuba tanya diri anda...

 • Adakah anda ingin tahu cara yang jauh lebih mudah untuk berjaya daripada terpaksa berhempas pulas untuk mencari keuntungan di portal eBay?

 • Adakah anda suka menjana wang tanpa henti 24 jam sehari, 7 hari seminggu dan 365 hari setahun di eBay tanpa perlu bersusah payah seperti penjual lain yang terpaksa membungkus dan menghantar barangan atau perlu sentiasa berkomunikasi dengan dropshipper mereka?

 • Adakah anda faham bahawa masa anda amatlah berharga dan sepatutnya diluangkan bersama sahabat dan keluarga anda dan bukannya hanya melihat skrin komputer daripada pagi sehingga malam?

 

Jika anda menjawab "ya" untuk setiap persoalan di atas, maka ini merupakan peluang yang telah anda tunggu!

Secara ringkasnya, inilah pakej keseluruhan yang akan anda perolehi:

 

Pakej Automatic eBay Powerseller!


Untuk Anda Nilai Kelebihan
Ebook Panduan Automatic eBay Powerseller RM500 Panduan mudah untuk memulakan perniagaan eBay yang bergerak 100% secara otomatik!
Video Panduan Automatic eBay Powerseller RM1,000 Video panduan untuk menyokong maklumat yang telah diberikan di dalam Ebook Panduan Automatic eBay Powerseller!
Bonus-bonus Hebat RM3,820 Bonus-bonus hebat untuk membantu anda untuk memulakan perniagaan anda di eBay dengan pantas dan mudah!
NILAI KESELURUHAN = RM5,320

 

 

"Jalankan perniagaan di eBay 100% otomatik -
Anda pasti tidak akan menyesal!"

 

Saya faham perasaan anda. Anda mahukan sesuatu yang dapat memudahkan perjalanan anda untuk mencapai kejayaan di dalam dunia online dan mencapai impian kewangan anda.

Saya masih ingat memiliki impian sedemikian satu ketika dahulu, tetapi impian tersebut berada terlalu jauh daripada diri saya sehingga membuatkan saya hampir berputus asa...

Saya masih ingat keinginan untuk mencapai kejayaan online dan berdiri sama tinggi dengan usahawan-usahawan internet hebat yang lain... Saya sanggup menghabiskan masa sehingga waktu awal pagi pada setiap hari untuk mengejar impian tersebut.

Akhirnya saya telah berjaya!

Kini saya ingin membantu anda untuk mencapai segala impian anda dengan pantas dan mudah tanpa perlu melalui zaman kegelapan yang telah saya alami sebelum ini.

Anda boleh mencapai kejayaan yang lebih pantas dan mengalahkan penjual-penjual veteran yang lain di eBay.

Apa yang perlu anda lakukan adalah mengikuti cara mudah yang telah diberikan di dalam Pakej Automatic eBay Powerseller.

Dapatkannya dan perbaiki kehidupan anda sekarang!

 

Ya! Saya mahukan Pakej Automatic eBay Powerseller Sekarang!

Saya faham yang ini merupakan satu peluang keemasan di dalam kehidupan saya. Oleh itu, saya ingin merebutnya!

Berikanlah saya Pakej Automatic eBay Powerseller secepat mungkin!

Saya akan memperolehi pakej hebat ini dengan membayar hanya  RM1,500 RM1,000 RM500 RM200 RM150 RM90

Saya akan memperolehi eBook Panduan dan 8 Video Panduan untuk membantu saya untuk berjaya.

Saya juga akan memperolehi bonus-bonus hebat bernilai RM3,820 secara percuma!

Saya juga faham yang harga diskaun ini cuma akan diberikan untuk satu tempoh yang terhad dan saya akan kerugian besar sekiranya tidak merebutnya sekarang.

Pelaburan saya untuk mendapatkan pakej ini adalah terjamin kerana pakej ini disertakan bersama Jaminan Wang Dikembalikan 100% agar tidak ada sebarang risiko untuk saya mendapatkannya!

 

 


 

Tidak terdapat sebarang sebab mengapa anda tidak boleh menjalankan perniagaan di eBay yang bergerak secara 100% otomatik yang akan membolehkan anda untuk menguruskan dan mengembangkan perniagaan anda dengan mudah...

Saya amat yakin yang anda boleh mencapai kejayaan yang hebat dengan menggunakan maklumat yang terkandung di dalam pakej ini. Oleh itu, jangan berlengah lagi, dapatkannya sekarang!

Salam Kejayaan!

 

Gerry

ERUWAN GERRY NORSEN

 

P.S. Saya telah menjamin yang anda akan mendapati segala maklumat yang dikongsi di dalam Pakej Automatic eBay Powerseller akan dapat membantu anda untuk menjalankan perniagaan di eBay yang bergerak 100% secara otomatik. Anda akan mendapat pulangan beratus-ratus kali dengan pelaburan anda yang kecil ini! Ia merupakan satu pelaburan tanpa risiko memandangkan saya memberikan anda jaminan 100% wang dikembalikan untuk 30 HARI untuk menilai sepenuhnya maklumat yang telah saya berikan di dalam pakej ini.

P.P.S. Sudah tentu anda menghargai masa anda yang amat bernilai dan ingin memaksimakan penggunaannya bersama orang-orang yang anda sayangi dan melakukan perkara-perkara yang anda sukai daripada hanya terperap di depan komputer sepanjang hari untuk menjalankan perniagaan anda di eBay. Pakej Automatic eBay Powerseller boleh membantu mengembalikan masa berharga kepada anda!

P.P.P.S. Ingat, saya cuma akan memberikan harga yang rendah ini beserta bonus-bonus hebat bernilai RM3,820 untuk satu masa yang terhad. Oleh itu, adalah amat penting untuk anda mendapatkan Pakej Automatic eBay Powerseller sekarang agar anda boleh mula menjana wang daripadanya! Beli SEKARANG!

 

 

 

Earnings Disclaimer


EVERY EFFORT HAS BEEN MADE TO ACCURATELY REPRESENT THIS PRODUCT AND IT'S POTENTIAL. EVEN THOUGH THIS INDUSTRY IS ONE OF THE FEW WHERE ONE CAN WRITE THEIR OWN CHECK IN TERMS OF EARNINGS, THERE IS NO GUARANTEE THAT YOU WILL EARN ANY MONEY USING THE TECHNIQUES AND IDEAS IN THESE MATERIALS. EXAMPLES IN THESE MATERIALS ARE NOT TO BE INTERPRETED AS A PROMISE OR GUARANTEE OF EARNINGS. EARNING POTENTIAL IS ENTIRELY DEPENDENT ON THE PERSON USING OUR PRODUCT, IDEAS AND TECHNIQUES. WE DO NOT PURPORT THIS AS A “GET RICH SCHEME.”

ANY CLAIMS MADE OF ACTUAL EARNINGS OR EXAMPLES OF ACTUAL RESULTS CAN BE VERIFIED UPON REQUEST. YOUR LEVEL OF SUCCESS IN ATTAINING THE RESULTS CLAIMED IN OUR MATERIALS DEPENDS ON THE TIME YOU DEVOTE TO THE PROGRAM, IDEAS AND TECHNIQUES MENTIONED, YOUR FINANCES, KNOWLEDGE AND VARIOUS SKILLS. SINCE THESE FACTORS DIFFER ACCORDING TO INDIVIDUALS, WE CANNOT GUARANTEE YOUR SUCCESS OR INCOME LEVEL. NOR ARE WE RESPONSIBLE FOR ANY OF YOUR ACTIONS.

MATERIALS IN OUR PRODUCT AND OUR WEBSITE MAY CONTAIN INFORMATION THAT INCLUDES OR IS BASED UPON FORWARD-LOOKING STATEMENTS WITHIN THE MEANING OF THE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT OF 1995. FORWARD-LOOKING STATEMENTS GIVE OUR EXPECTATIONS OR FORECASTS OF FUTURE EVENTS. YOU CAN IDENTIFY THESE STATEMENTS BY THE FACT THAT THEY DO NOT RELATE STRICTLY TO HISTORICAL OR CURRENT FACTS. THEY USE WORDS SUCH AS “ANTICIPATE,” “ESTIMATE,” “EXPECT,” “PROJECT,” “INTEND,” “PLAN,” “BELIEVE,” AND OTHER WORDS AND TERMS OF SIMILAR MEANING IN CONNECTION WITH A DESCRIPTION OF POTENTIAL EARNINGS OR FINANCIAL PERFORMANCE.

ANY AND ALL FORWARD LOOKING STATEMENTS HERE OR ON ANY OF OUR SALES MATERIAL ARE INTENDED TO EXPRESS OUR OPINION OF EARNINGS POTENTIAL. MANY FACTORS WILL BE IMPORTANT IN DETERMINING YOUR ACTUAL RESULTS AND NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE RESULTS SIMILAR TO OURS OR ANYBODY ELSES, IN FACT NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE ANY RESULTS FROM OUR IDEAS AND TECHNIQUES IN OUR MATERIAL.